Agape

Act Nowerne i Lima har besøkt flere av Strømmestiftelsens prosjekter i byen. Ett av disse prosjektene er Agape, som jobber med risikoutsatte barn i Lima. Hanna forteller:
Som sagt før er forskjellen på rik og fattig helt enorm i Lima. Idag tok vi turen til Huancán, en veldig fattig del av Lima i Ate. Her besøkte vi et av prosjektene Strømmestiftelsen støtter i Peru; Agape. Huancán ligger cirka en time fra Miraflorés i Lima. Veiene er mer eller mindre av grus. Husa er som små skur.
[...]
Agape sitt arbeid legger hovedvekt på utdannelse og barns rettigheter. Særlig barn som er ekstra vanskeligstilte, som voldsofre osv. Vi besøkte to skoler Agape jobber med. På den ene av dem skulle det idag være tegnekonkurranse der alle skulle tegne noen av barns rettigheter. Vi ble plassert i vær vår klasse for å se hvordan ting fungerte, og å være sammen med dem. Selv ble jeg plassert i en andreklasse der de fleste spørsmålene var: Er du gift? Har du barn? Har du farga håret? Kan du engelsk? Har du vært i Spania? osv. Kamera var også populært;)

Les mer: Peru-Hanna:)

0 kommentar(er):

Legg inn en kommentar