Den første tiden i La Paz

Alalay-Act Now-erne er framme i La Paz i Bolivia. Eirik deler de første inntrykkene fra byen og forteller om de første dagene på jobb:
Aldri har jeg sett en saa flott og spektakulaer by som La Paz. Kjoereturen ned fra flyplassen paa 4000 m, og til byen paa saann ca 3 500, var som man sier paa godt norsk, breathtaking(skrives det egentlig saann? merker at naar nivaaet paa spansken gaar opp, gaa nivaaet paa engelsken ned...hehe)
[...]
Neste morgen, tirsdag, bar det ut til Alalay sin barnehjemslandsby, Waichilla, som ligger gode 45 minutter utenfor La Paz. Nok en gang en nydelig kjoeretur, og landsbyen, eller la aldea, som det heter her, ligger i naturskjoenne omgivelser. La aldea, bestaar av en ca 10-12 hus, eller cabañas. I fire av dem bor barna, fordelt etter kjoenn og alder. Gruppene deles inn i bokstaver, fra A til G(tror jeg, har ikke fullstendig oversikt over alt enda...), og de yngste er en 3-4, mens de eldste er 17-18. Jeg skal jobba med gutta boys i cabaña B, som er saann cikka mellom 7-8 til 11-12. Der har vi Rodrigo og Pablo og Wilson og Manuelo og Luis og Luis og Luis osv. Alt i alt 14 herlige krabater.

Les mer: Eirik&Bolivia

0 kommentar(er):

Legg inn en kommentar