I Bolivia er det en poppis-ting med noe som heter "Panetons". Dette brødet minner om julebrødet hjemme, forskjellen er at det, som så mye annet her, er mye søtere og inneholder mye mer snop og lignende. Alalay lager sine egne brød for salg til inntekt for organisasjonen, og produksjonen foregår på Aldeaen, hvor jeg jobber. Og det er ikke lite brød som skal lages heller, her snakker vi om ikke mindre enn rundt 2500. Sist uke lagde vi 1100, og når jeg sier "vi" så mener jeg, Tobias (en tysker), Tigre (chiefchef) meg selv og en haug med unger som går i veien.
Les mer: Tjukke Hockey Elvis goes Bolvia
Panetons
Juleforberedelser på Alalay betyr brødbaking. Thor Haakon kommer med en stemningsrapport fra kjøkkenet:
Dette innlegget handler om:
Alalay La Paz,
Bolivia,
La Paz,
Norsk,
Sør-Amerika,
Thor Haakon Bakke
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
0 kommentar(er):
Legg inn en kommentar