Elise og Hanne i La Paz: Besøk i La Paz

Elise skriver:
Etter Titicacasjóen drog me vidare til La Pazfor à besóke Hanne, Anna og Eline der. Ein dag var eg og Silje med Hanne pà besók til Alalays mottakssenter for gatebarn i sentrum av La Paz [...] Ein dag var me òg ute til aldeaen - landsbyen utanfor byen, der barna kjem etter à ha vore ei stund inne i byen, og der Hanne, Anna og Eline jobbar. Veldig interessant à kome der til og sjà!

Les mer

I La Paz ein dag kjórte me firhjuling! Fórst tok me ein runde rundt kvartalet for à laere oss korleis det blei gjort, sà kjóyrde me av gàrde! Fekk ein fin to-timars tur rundt pà smàvegar utanfor byen. Fin màte à sjà ei anna side av La Paz pà!

Les mer

Hanne skriver:
Jeg har fått besøk av Elise og Silje her nede i hulen til Anna og meg. Jeg prøver å vise dem rundt og vise dem alt det La Paz har å by på. Selv om dette som oftest for anna og meg vil si San Miguel og Aleksander kafé. Jeg spurte dem om de ville være med å besøke mottakssenteret for gutter i sentrum og det ville de. Da kunne jeg slå to fluer i en smekk. Først og fremst har jeg heller ikke sett mottakssenteret så det var den fluen, og for det andre så kunne jeg da besøke han som har blitt flyttet fra barnehjemmet. Det var den andre fluen.

Les mer

0 kommentar(er):

Legg inn en kommentar