Torgeir, Andreas, Thomas and Eivind in Kampala: Infield course

Den siste uka har det vært infield-kurs for Øst-Afrika studentene, både på Act Now og Fokus, i Kampala. Torgeir skriver:
Heisann! Dere har det fortsatt bare bra håper jeg. Fått en bra start på det nye året? Det har hvertfall jeg. Tirsdag 09.01 tok jeg og Andreas fly opp til Kampala, Uganda. Her traff vi de andre Hald studentene som holder til her i øst-afrika. Var konge å se dem igjen. En herlig gjeng! Noen av dem var jeg jo så heldig og fikk treffe i jula, men det var like kjekt å treffe dem for det! Selve infield-kurset startet ikke før onsdagen, da var vi alle mann alle. Fulltallig. Det var Harald (act now) og Øystein (fokus) som sto for opplegget.

Les mer

Andreas skriver:
De nästföljande dagarna var vi på Blue Mango. På torsdagen pratade om hur vistelsen har varit hittills och vad vi har för mål och förväntningar inför resten av tiden i Afrika. På fredagen pratade vi om informationsarbetet, speciellt när det gäller vad vi behöver fixa här till det (t.ex. vilka bilder som vi behöver ta). Øystein hade också bibelstudier om "People on the move" och tog bl.a. upp Abraham och Rut som exempel på två personer som lämnade sina hemländer för att följa Gud.
Harald og Øystein hadde med seg mye snadder fra Norge:

Les mer


For more about the infield course, with pictures, check out Eivind's blog:

Read more

0 kommentar(er):

Legg inn en kommentar